SYLWESTER 2019
W ROLACH GŁÓWNYCH:
Zupa Żon Hollywood
Krem z kukurydzy z mleczkiem kokosowym oraz popcornem
Królewskie danie z Oscarowej Gali
Roladka z polędwiczki wieprzowej owijana w boczek w sosie serowym, podawana z różą ziemniaczaną i mix salat z warzywami
W POZOSTAŁYCH ROLACH ( 3 przekąski gorące):
Anielskie doznania jak Spacer Aleją Gwiazd
Kurczak w cieście francuskim z purée marchewkowo-ziemniaczanym w sosie grzybowym z rukolą
Rybka prosto ze słonecznej Californi
Dorsz na ratatuj warzywnym
Rozkosz dla podniebienia niczym Sex w wielkim mieście
Krem pomidorowo-paprykowy z nutką pikanterii z diablotką
Przekąski zimne( ustawione na stole):
- Schab faszerowany z chrzanem
- Pasztet z żurawiną
- Ptysie z musem pieczarkowym
- Babeczki z musem z szynki
- Bakłażan z orzechowym serkiem
- Ryba w tempurze imbirowej z sosem cytrusowym
- Tartaletka z ciasta francuskiego z serkiem i łososiem
- Sałatka z krewetkami
- Sałatkami z kurczakiem i makaronem
EFEKTY SPECJALNE: LAMKA SZMPANA I DRINK BAR
REŻYSERIA: SZEFOWA KUCHNI
PRODUKCJA: KUCHARZE I POMOCE
SCENARIUSZ: MANAGER HOTELU
Polub sylwester.lublin.pl!